Om oss

Om oss

Vi på PP Golv & Kakel AB är ett företag i Katrineholm som erbjuder renoveringar, nya golv, nytt kakel och mycket mer. Även om vi har vår bas i Katrineholm så erbjuder vi våra tjänster utan problem även i Stockholm. Vi ställer upp på alla typer av projekt och det finns inget som är för litet eller för stort för oss. Åren i branschen har gett oss en lång och gedigen erfarenhet där vi har hjälpt hundratals kunder.

Hemligheten bakom vår framgång är att vi prioriterar kvalitet och nöjda kunder. Därför är det helt naturligt för oss att alltid välja de bästa materialen och metoderna, så att kunden kan få ett både vackert och funktionellt resultat. Under arbetsprocessen är vi transparenta och håller en öppen kommunikation med kunden.

Är du ute en badrumsrenovering?

Erfarenhet & utbildning

Tack vare vår erfarenhet och utbildning kan vi erbjuda flera olika tjänster. Eftersom vi har renoverat många bostäder genom åren kan du få hjälp med det mesta som är byggrelaterat. Takarbeten och takläggning har vi en lång och gedigen erfarenhet av. Vi lämnar alltid garantier och med vår hjälp får du ett tak med en livslängd på flera årtionden.


Plattsättning är ett jobb som kräver mer specialiserade färdigheter men vår mångåriga erfarenhet gör det till en vardag för oss. Vi har erfarenhet av att sätta plattor i badrum, kök och golv. Dessutom har vi nödvändiga certifikat och försäkringar som garanterar professionella resultat. Även när det gäller golvläggning har vi både erfarenhet och utbildning av att lägga alla slags typer av golv. Oavsett vilken variant av golv du behöver kommer våra golvläggare att fixa detta åt dig.