Badrumsexperten Stockholm

Fasta rutiner vid en badrumsrenovering.

Våra Tjänster

En och samma byggare under hela byggprocessen

När du anlitar en pålitlig byggfirma som oss för din badrumsrenovering kan du lugnt luta dig tillbaka och koppla av. Det är därför du bör anlita oss på PP Golv & Kakel AB som har hjälpt hundratals kunder genom åren. Med vår långa erfarenhet och gedigna utbildning kan du förvänta dig överraskande bra service. Du kan vara säker på att vi har koll på varje detalj och förstår vad som krävs för ge fantastiska resultat. Inte nog med det, vi jobbar endast med exklusiva material som garanterar att de passar perfekt till badrummets stil och design.

anlita oss för din badrumsrenovering i Stockholm så kan vi ge dig det exklusiva badrummet du alltid drömt om, men för det bästa priset. tack vare våra samarbeten med olika leverantörer kan vi alltid erbjuda de mest exklusiva materialen för dem bästa priserna.

Är det dags att renovera badrummet?

Vår historia

Vi på PP Golv & Kakel AB hjälper dig att genomföra en badrumsrenovering på ett kostnadseffektivt sätt. Eftersom vi besitter både erfarenhet och kunskap om badrumsrenovering kommer du att få ditt badrum på ett budgetvänligt sätt. Vidare kan vi föreslå smarta förändringar på dina idéer som sparar pengar utan att kompromissa med kvaliteten. Tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär på webbplatsen för ett kostnadsfritt prisförslag, alternativt direkt i telefon eller mejl.

Genom åren har vi byggt och renoverat många bostäder och denna erfarenhet gör att vi kan hjälpa dig med allt som rör din badrumsrenovering.